Bîstek berê ji bîntengiyê min dîsa zend û bendên xwe
vemaltin û ji xwe û xanimê ra ev pasta bi zahferanê çêkir û da ber qahwa xwe.
Li
ber qahwa swêdî pêxwarineke hebe xweş e. Ji qahwa kurdî ra ne hewce ye,
dendîyek çokolat têrê dike.
Hinekî zuha bûye, min 2-3 deqa berê derxistiba ewê nermtir
bihata, lê dîsa jî ne xerab e.
Min li gorî tarîfê çê kir, lê wer xuya ye tîna firna me hinekî zêde ye, dibê min 2-3 deqe zûtir derxistiba. Firne giş ne wek hev in, tîna hin firnan zêde ye.
Îro dîsa Stockholm dikele, 29-30 derece germ e. lê hewşa me
honik e, me di bin siya terasê da kêf kiriye.
Geh li ser kursiyê radikvim, geh radibim bi kompîtorê û
telefonê mijûl didim, tiştekî dixwînim û dinivîsînim.
Û di dawiyê da jî acizî pasta çêdikim.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar